UKLJUČI SE! PREDLOŽI PROJEKAT!

Podsećamo da Grad Sombor i ove godine u okviru projekta „Participativno budžetiranje“ građanima nudi mogućnost da učestvuju u kreiranju budžeta za 2020. godinu.

U pozivu, koji je Tim za implementaciju projekta uputio građanima navodi se: „Poštovani sugrađani i ove jeseni imate mogućnost da se uključite u planiranje budžeta za narednu godinu.  Ukoliko imate ideju za projekat koji bi učinio život u gradu i selima kvalitetnijim i lepšim, molimo vas da popunite UPITNIK koji distribuiramo uz račune JKP „Čistoća“ Sombor  od 10. oktobra 2019. godine. 

Upitnik možete preuzeti i u Gradskom uslužnom centru, Trg cara Uroša 1, Sombor (prizemlje Županije). Vi najbolje znate koji prostor želite da uredite u  vašoj mesnoj zajednici ili kvartu. Negde su potrebna dečja igrališta, negde rampe za osobe sa invaliditetom, ponegde parkovi ili parkirališta za bicikle.“

Ideje za projekat bi trebalo da se odnose isključivo na objekte, odnosno potrebe koje su u nadležnosti lokalne samouprave, jer se finansiranje obezbeđuje isključivo iz sredstava budžeta grada.

Najbolje ideje naših sugrađana,  naći  će se na listi prioriteta, za koje će glasati građani i građanke Sombora i naseljenih mesta, a koji će biti finansirani iz budžeta grada u 2020. godini, u okviru projekta Participativno budžetiranje.

Kutije za prikupljanje predloga projekata postavljene su u prostorijama svih gradskih i seoskih mesnih zajednica, kao i u Uslužnom centru gradske uprave grada Sombora.

PREDLOZI PROJEKATA DOSTAVLJAJU SE DO 20. OKTOBRA  (do 14.00 časova).

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

ПретходниDOBRO JE DA ZNATE!
СледећиVanredna kontrola ribarskog područja „Gornje Podunavlje“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.