УКЉУЧИ СЕ! ПРЕДЛОЖИ ПРОЈЕКАТ!


Подсећамо да Град Сомбор и ове године у оквиру пројекта „Партиципативно буџетирање“ грађанима нуди могућност да учествују у креирању буџета за 2020. годину.

У позиву, који је Тим за имплементацију пројекта упутио грађанима наводи се: „Поштовани суграђани и ове јесени имате могућност да се укључите у планирање буџета за наредну годину.  Уколико имате идеју за пројекат који би учинио живот у граду и селима квалитетнијим и лепшим, молимо вас да попуните УПИТНИК који дистрибуирамо уз рачуне ЈКП „Чистоћа“ Сомбор  од 10. октобра 2019. године. 

Упитник можете преузети и у Градском услужном центру, Трг цара Уроша 1, Сомбор (приземље Жупаније). Ви најбоље знате који простор желите да уредите у  вашој месној заједници или кварту. Негде су потребна дечја игралишта, негде рампе за особе са инвалидитетом, понегде паркови или паркиралишта за бицикле.“

Идеје за пројекат би требало да се односе искључиво на објекте, односно потребе које су у надлежности локалне самоуправе, јер се финансирање обезбеђује искључиво из средстава буџета града.

Најбоље идеје наших суграђана,  наћи  ће се на листи приоритета, за које ће гласати грађани и грађанке Сомбора и насељених места, а који ће бити финансирани из буџета града у 2020. години, у оквиру пројекта Партиципативно буџетирање.

Кутије за прикупљање предлога пројеката постављене су у просторијама свих градских и сеоских месних заједница, као и у Услужном центру градске управе града Сомбора.

ПРЕДЛОЗИ ПРОЈЕКАТА ДОСТАВЉАЈУ СЕ ДО 20. ОКТОБРА  (до 14.00 часова).

Послови информисања и односа са јавношћу


ПретходниДОБРО ЈЕ ДА ЗНАТЕ!
СледећиВанредна контрола рибарског подручја “Горње Подунавље”

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.