Uživaj u predstavi i budi superheroj!

nurdor_djiricko

Svetski dan dece obolele od raka – 15. februar

I ove godine, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) obeležava Svetski dan dece obolele od raka – 15. februar. Tim povodom NURDOR poziva sve građane na premijerno onlajn prikazivanje predstave Nikole Đurička „Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli da pitate“.

NURDOR organizuje ovaj događaj kao znak podrške svim mališanima koji se leče od raka, a u saradnji i uz podršku svog dugogodišnjeg donatora kompanije Mastercard.

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, ovogodišnje humanitarno obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka biće najvećim delom održano u onlajn formatu kako bi se ispoštovale zdravstvene preporuke i smanjio rizik od zaražavanja. Predstava će biti prikazana 15. februara u 19 časova na platformi tickets.rs, na kojoj možete i kupiti kartu po ceni od 1.000 dinara.

Celokupan iznos prikupljen kupovinom karata biće doniran NURDOR-u, a za kupovinu karata Mastercard karticama, ova kompanija udvostručuje donaciju i donira još 1.000 dinara NURDOR-u.

Donacije će biti preusmerene u izgradnju i opremanje nove Roditeljske kuće u Beogradu, a kojom će se omogućiti besplatan smeštaj i briga o deci oboleloj od malignih bolesti i njhovim porodicama koje dolaze iz cele Srbije u glavni grad na lečenje.
– Za ovaj projekat od nacionalnog značaja već je prikupljen značajan deo sredstava kroz prethodne humanitarne skupove i akcije u toku 2019. i 2020. godine. Imajući u vidu da je prethodna godina pred sve nas postavila ozbiljne izazove i poteškoće, NURDOR-u je sada od neizmernog značaja svaka podrška kompanija i građana.

Iz tog razloga NURDOR upućuje veliku zahvalnost donatorima koji su podržali ovaj događaj i poziva građane da se odazovu u što većem broju i uživajući u predstavi započnu ovu godinu pravim superherojskim delom – navedeno je u pozivu.

Izvor: SoInfo.org @ tam

ПретходниRHMZ upozorava: Spremite se za žestoku promenu vremena
СледећиNa dunavskim čardama kuvaju se najbolji riblji paprikaši

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.