VALCENGRAD SOMBOR U ZNAKU MLADOSTI I LEPOTE

ВАЛЦЕНГРАД СОМБОР

Jubilarni 10. maturantski ples Valcengrad održao se 29. maja ispred platoa Županije u Somboru.  Idejni tvorac i organizator manifestacije je plesni klub „RavangradDance“, koji je nastao pod okriljem Gradskog kulturno- umetničkog društva „Ravangrad“ iz Sombora.  Zahvaljujući uspešnoj realizaciji počevši od 2010. godine, Valcengrad je prerastao u lokalnu tradiciju i novi somborski brend, prepoznatljivog vizuelnog identiteta.

Pokrovitelji i prijatelji projekta ove godine su Grad Sombor, Addiko banka, Sportski savez Grada, Sportski centar „Soko“, Dom učenika srednjih škola, Galerija „Milan Konjović“, Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“, JKP „Čistoća“, JKP „Prostor“, JKP „Zelenilo“ i mreža mnogih drugih lokalnih institucija i organizacija za koje su organizatori ove godine pripremili i uručili im zahvalnice.

U ime grada Sombora zahvalnicu je primila gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović koja je ovom prilikom pozdravila sve učesnike i zahvalila im se na trudu, volji i energiji koju su utrošili da nam ulepšaju ovaj dan, poželevši im da uvek zadrže ove osmehe na licu, dete u srcu i ljubav prema plesu i gradu , a grad će se i dalje truditi da ih na tom putu podržava.


VALCENGRAD SOMBOR

Valcengrad je i ove godine okupio decu i mlade oko iste ideje – zajedničkog i organizovanog obeležavanja maturiranja. Ovogodišnji učesnici bili su vrtići „Neven“, „Vila“, „Đurđevak“, „Bajka“, OŠ „Nikola Vukićević“, „Dositej Obradović“, „Avram Mrazović“, „Ivo Lola Ribar“, „Moša Pijade“ (Bački Breg), „Laza Kostić“ (Gakovo), Gimnazija, Srednja medicinska škola „Dr Ružica Rip“; Srednja ekonomska škola, Srednja škola „Sveti Sava“, Poljoprivredno-prehrambena škola, Srednja tehnička škola.

ПретходниDAN LAZE KOSTIĆA – SEDMI PUT
СледећиNovi slučaj vršnjačkog nasilja potresao Sombor

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.