Vatrogasci organizovali nezaboravan pena parti za decu u Staparu

pena-parti-stapar

U povodu Velikogospojinskih dana u Staparu, za decu je upriličen Pena parti koji su organizovali članovi Dobrovoljno vatrogasnog društva iz ovog sela. Nesvakidašnja žurka privukla je veliki broj mališana.

Deca iz Stapara su sa velikim nestpljenjem čekala da počne žurka u hiljadama litara pene. I ako se naoblačilo, zabavu i uživanje nije pokvarila kiša, a raspoloženje mališana je bilo iznad svih očekivanja. Dečaci su se gađali penom, a devojčice vešto skrivale u njoj.

“Jako nam se sviđa ovde, gnjuramo po peni, gađamo se, a evo mene jure i devojčice”…rekao je dečak iz Stapara.

Vatrogasci su se potrudili da pene ima dovoljno za sve prisutne, pa je tako dečija žurka potrajala skoro dva sata.

“U organizaciji Pena partija učestovali su vatrogasci iz jedinice u Somboru, DVD Bački Brestovac i naš DVD Stapar. Deca su više nego oduševljena, a i ako je bila kiša tih dana, ipak smo uspeli da organizujemo parti bez odlaganja“, kaže Milisav Galić, predsednik DVD Stapar.

 „Veliki je bio odziv dece, to su sve deca koja pohađaju našu Osnovnu školu. U organizaciji je učestvovala i kulturno-prosvetna zajednica MZ Stapar uz pomoć grada Sombora“, kaže Kristina Đurišić, organizator Dečijeg dana u Staparu.

Sudeći po reakcijama dece, ali i roditelja, đuskanje u peni bio je najbolji deo dečijeg dana, koji je i ove godine organizovan u okviru Velikogospojinskih dana u Staparu.

ПретходниBESPLATNO KORIŠĆENJE ODMARALIŠTA NA KRANJSKOJ GORI
СледећиALEKSA MIRKOVIĆ OSVOJIO TURNIR U BEOGRADU

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.