Za dva dana na porodične kuće dvojice privrednika bačene bombe

rucna-bomba

Ноћас је бачена бомба на породичну кућу Николића из Пригревице, на срећу нема настрадалих, а штета ће бити процењена. Ово је други бомбашки атак и то за само два дана у општини Апатин, а на мети је опет кућа предузетника, будући да Николићи имају вулканизерску радњу уз домаћинство, док је пре два дана бомба кашикара бачена кућу Прерадовића у Свилојеву који имају Еко – млекару. Мештани Пригревице су у шоку и неверици, кажу да не памте да се у овом селу надомак Апатина догодио овакав бомбашки напад.

Непознати починиоци за којима полиција интензивно трага бацили су експлозивну направу на породичну кућу Богољуба Николића, вулканизера из Пригревице. Када се десио инцидент укућани су спавали и на срећу нема повређених.

Према речима Богољуба Николића, супруга и он су око три сата ујутру чули снажан прасак у другом делу куће где су спавали, а у чијем је склопу и вулканизерска радња, нису обраћали пажњу, јер су мислили да је невреме праћено снажним ветром нешто срушило у дворишту. Јутрос, када су видели разлупане прозоре, гелере по спољњем зиду куће и просторију пуну стакла схватили шта се догодило и позвали су полицију.

Кућа Николића покривена је видеонадзором стога се очекује да ће бити могуће ући у траг починиоцима.

Пре само два дана бомба је бачена у двориште породице Прерадовић у Свилојеву, која у склопу куће има Еко – млекару. Како смо сазнали, полиција убрзано ради на расветљавању случаја и да ли су повезани, као и мотивима кривичног дела у Пригревици и Свилојеву.

Извор: РТВ (Весна Милановић Симичић)

ПретходниMile Kekin i Marko Louis: Odlična emisija „Mirna Bačka“, pogledajte je i osetite čari Bačke tvrđave
Следећи„Prevencija diskriminacije“ – obuka za vršnjačke edukatore Sombora

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.