Zanimljiva pozorišna nedelja

Фото: Синиша Трифуновић

Друга недеља јануара у Народном позоришту Сомбор биће једна занимљива недеља која започиње Новогодишњим гала оперским концертом који ће се одржати на Великој сцени, у среду, 15. јануара, са почетком у 20.00х.

Јануаски репертоар позориште започиње поклон-концертом за своју публику, улазнице су бесплатне а могу се преузети на билетарници Народног позоришта Сомбор.

Након сјајног почетка постпразничне недеље, публику очекује готово маратонски викенд.

У четвртак, 16. јануара, публика ће имати прилику да погледа представу Тартиф (ауторски пројекат Игора Вука Торбице, по мотивима оригиналне Молијерове драме, пројекат Комично у класичном), нашу највише награђивану представу у 2019. години.

Foto: Siniša Trifunović

Магична прича о Ернесту Бошњаку, прича без речи али уз много емоција, покрета и музике, Кад би Сомбор био Холивуд (по тексту Радослава Златана Дорића, у режији Кокана Младеновића), на репертоару је у петак, 17. јануара.

Foto: Siniša Trifunović

Ову занимљиву позоришну недељу завршиће маестрални шесточасовни позоришни догађај, Семпер идем Ђорђа Лебовића у драматизацији и режији Горчина Стојановића који је на репертоару у суботу, 18. јануара, са почетком у 18.00х.

Foto: Nadja Repman

Друге недеље јануара у Народном позоришту Сомбор очекује вас 90 минута квалитетног музичког програма и 570 минута сјајне позоришне игре.

ПретходниGala operski koncert u Narodnom pozorištu Sombor – poklon somborskoj publici
СледећиRekonstrukcija fiskulturnih sala u somborskoj opštini

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.