Zanimljiva pozorišna nedelja

Фото: Синиша Трифуновић

Druga nedelja januara u Narodnom pozorištu Sombor biće jedna zanimljiva nedelja koja započinje Novogodišnjim gala operskim koncertom koji će se održati na Velikoj sceni, u sredu, 15. januara, sa početkom u 20.00h.

Januaski repertoar pozorište započinje poklon-koncertom za svoju publiku, ulaznice su besplatne a mogu se preuzeti na biletarnici Narodnog pozorišta Sombor.

Nakon sjajnog početka postpraznične nedelje, publiku očekuje gotovo maratonski vikend.

U četvrtak, 16. januara, publika će imati priliku da pogleda predstavu Tartif (autorski projekat Igora Vuka Torbice, po motivima originalne Molijerove drame, projekat Komično u klasičnom), našu najviše nagrađivanu predstavu u 2019. godini.

Foto: Siniša Trifunović

Magična priča o Ernestu Bošnjaku, priča bez reči ali uz mnogo emocija, pokreta i muzike, Kad bi Sombor bio Holivud (po tekstu Radoslava Zlatana Dorića, u režiji Kokana Mladenovića), na repertoaru je u petak, 17. januara.

Foto: Siniša Trifunović

Ovu zanimljivu pozorišnu nedelju završiće maestralni šestočasovni pozorišni događaj, Semper idem Đorđa Lebovića u dramatizaciji i režiji Gorčina Stojanovića koji je na repertoaru u subotu, 18. januara, sa početkom u 18.00h.

Foto: Nadja Repman

Druge nedelje januara u Narodnom pozorištu Sombor očekuje vas 90 minuta kvalitetnog muzičkog programa i 570 minuta sjajne pozorišne igre.

ПретходниGala operski koncert u Narodnom pozorištu Sombor – poklon somborskoj publici
СледећиRekonstrukcija fiskulturnih sala u somborskoj opštini

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.