ZAŠTITNE MASKE, OBAVEŠTENJE NA VIDNOM MESTU I KORONA REDAR

EPA-EFE (JAGADEESH NV)

Dok traje opasnost od širenja zarazne bolesti COVID-19, zbog sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19, pravna lica i preduzetnici koji obavljaju trgovinu na malo dužni su da obezbede da u objekte u kojima se obavlja trgovina na malo, odnosno u objekte u kojima se prodaje roba ili pružaju usluge u trgovinskim centrima ili slične objekte u kojima se obavlja delatnost u oblasti trgovine na malo, a koja obuhvata prodaju robe i vršenje usluga u lokalima u koje se ulazi iz većeg zatvorenog prostora, ne ulaze, odnosno da u njima ne borave lica koja ne nose lične zaštitne maske.

Navedeni pravni subjekti dužni su da na vidnom mestu postave obaveštenje da nije dozvoljen ulazak, odnosno boravak lica bez ličnih zaštitnih maski,kao i da odrede lice koje je odgovorno za poštovanje mera nošenja lične zaštitne maske (korona redar), izuzev onih pravnih lica i preduzetnika koji imaju do troje zaposlenih.

Ova mera  za  sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19  propisana je Uredbom Vlade RS i  na snazi je  od 23.oktobra 2020.godine.


Grad Sombor podseća sugrađane da se kao i do sada ponašaju odgovorno i da se pridržavaju svih mera za  sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

Budite odgovorni, savesni i solidarni. Poštujte mere i držite distancu.

„SomBORCI nosite masku, pokažimo svima!“

ПретходниBudućnost srpske industrije hrane
СледећиNASTAVAK SARADNJE GRADA SA DEČIJIM FESTIVALOM „SRBIJA U RITMU EVROPE“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.