ZAŠTO JE SRBIJA POSLEDNJA PROZVANA ZA ULAZAK U FINALE?!

Konstrakta-polufinale-nastup-30-

Tokom druge polufinalne večeri Pesme Evrovizije 2022 Srbija je utihnula, ostalo je jedno prazno mesto, a Konstrakte nije bilo na tabeli!

Voditeljka je prozvala Srbiju, a svi su poskakali kako Konstraktin tim u „grin rumu“ tako i cela naša nacija. Konstrakta je ušla u veliko finale koje je zakazano sa subotu 14. maj.

Inače, redosled prolaska u finale nije i rangiranje po broju glasova koje su zemlje osvojile. Organizatori sami biraju kad će koju državu prozvati, a Konstraktu i Srbiju su ostavili za kraj iz jasnog razloga.

Kako je u ovom polufinalu važila za favorita za prolazak, te je njen nastup na Jutjubu malo pred proglašenje imao ubedljivo najviše pregleda (više od 250.000 pregleda za sat vremena, a, poređenja radi, drugoplasirana Finska oko 40.000), jasno je da su želeli da bude neizvesno do samog kraja i da se publika pita – gde je Srbija?!

Konstraktin nastup iz druge polufinalne večeri, trenutno 10 sati nakon izvođenja ima više od 850.000 pregleda!

Ovo je kompletan spisak takmičara za veliko finale 14. maja u Torinu koji će se pridružiti „velikoj petorki“:

Srbija, Švajcarska, Jermenija, Island, Litvanija, Portugalija, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija, Holandija, Belgija, Češka, Azerbejdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska i Rumunija!

Izvor: Mondo

ПретходниJokić priznanje za najboljeg igrača primio u svom Somboru, pored štale
СледећиNOVA MAPA SRBIJE: Još jedna besplatna GPS aplikacija dodala našu zemlju za navigaciju bez interneta

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.