Zašto se razoružavaju građani Srbije?

Svedoci smo da se u nazad par meseci vrši nelegalno oduzimanje oružja građanima Srbije koji već godinama u svom vlasništvu LEGALNO poseduju pomenuto oružje!

Zašto se oduzima oružje delu naroda koji je najpošteniji, koji nema krivični dosije, koji nije iz kriminogene sredine, jer da jeste ne bi ni mogli legalno da poseduju oružje!?

Odakle dolaze naredbe za razoružavanje, kojoj državi smeta da se Srbi zaštite od eventualnih provalnika ili nečega drugog u svojim domovima?

Kome smeta što Srbin u svojoj kući poseduje LEGALNO oružje?

U vreme kada hiljade tzv. migranata ili ratnih izbeglica dolazi u našu državu bez kontrole, slobodno, i rade šta hoće, kreću se gde god požele, domaći narod se masovno razoružava, a isti ovi migranti, koje mediji predstavljaju kao izbeglice koji traže bolji život i ništa više, sutra će dobiti oružje i potamaniti sve nas ako dobiju takvo naređenje!

U Somboru i okolini je već više puta zabeležena provala u kuće, vikendice, dvorišta… od strane pomenutih, policija im ništa ne može ili neće, ostaje nam samo da ćutimo i nadamo se da nam neće nauditi ovi stranci u našoj sopstvenoj zemlji!

Ovaj poslednji talas migranata je iz Severne Afrike, nisu iz Sirije, dolaze iz država koje nisu u ratu, ali su sve muškarci, vojno sposobni, spremni, spavači, i čekaju naredbu za…

STOP RAZORUŽAVANJU GRAĐANA SRBIJE!

ПретходниXI Međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“
СледећиDete sa autizmom u vaspitno-obrazovnoj ustanovi i van nje

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.