ZATVORENI BAZEN POČEO SA RADOM

Затворени базен у Сомбору данас је званично почео сезону. Тим поводом градоначелник Сомбора Антонио Ратковић и члан Градског већа за област спорта, омладине, деце и здравства Антонија Нађ Косановић посетили су градски базен, заједно са директором Спортског центра „Соко“ Дарком Косановићем. Овом приликом најавили су новине у раду базена.

Члан Градског већа Антонија Нађ Косановић, градоначелник Антонио Ратковић и директор Спортског центра „Соко“ Дарко Косановић

„Пре свега ми је изузетно драго што су све мере испоштоване. Оно што је веома битно да је разлика између рада отвореног и затвореног базена сведена на минимум и да од ове године од првог октобра имамо прилику да отворимо затворени базен“ рекао је градоначелник Ратковић и нагласио да се наставља са унапређењем рада базена.

„Оно што планирамо до краја 2020. године, заједно са Спортским центром Соко, је реконструкција самог грејања, тј пребацивање са досадашњег енергента мазута на гас, што је од изузетног значаја, како ради уштеде енергије, тако и поводом заштите животне средине.

Ја би се овом приликом захвалио директору Спортског центра Соко, јер сам сваке године када смо долазили увек видео нешто ново да је овде рађено и сада ви имате прилику да када сте на затвореном базену да имате поглед и на отворени базен и да видите да се и у току ове 2020. године јако пуно радило на реконструкцији како отвореног, тако и затвореног базена“ истакао је Ратковић.

Директор Спорстког центра „Соко“ Дарко Косановић рекао је да је на захтев грађана радно време затвореног базена измењено, а да су цене улазница остале исте.

„Велико ми је задовољство да кажем да први пут отварамо базен 1. октобра, на велику радост наших суграђана. Радно време је мало другачије, односно продужено за грађанство, исто по њиховој жељи и молби, тако да радним даном ће радно време базена за грађанство бити од 9 часова до 18.30, суботом ће радно време бити од 9.30 до 20 часова, а недељом ће радно време бити непромењено, као и прошле године од 9 часова до 16.30.

Што се тиче цена улазница, цене су и даље непромењене, за највећи број наших корисника оне су 100 динара, то су ученици основне и средње школе, студенти и пензионери, а за све остале улазница је 200 динара.

Исто тако веома битно за наше најмлађе суграђане да напоменем, да је улаз за децу до 5 година бесплатан, објаснио је Косановић и додао да се уз поштовање мера превенције и уз дозволу Завода за јавно здравље на базену наставља са активностима као што су прославе рођендана, бесплатна спортска рекреација за жене, инклузивно пливање и обука непливача за ученике других разреда.

ПретходниANKETA O ZADOVOLJSTVU GRAĐANA USLUGAMA LOKALNE SAMOUPRAVE SOMBOR
СледећиČekali smo i dočekali – Počinje nova sezona ABA lige

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.