ZATVORENI BAZEN POČEO SA RADOM

Zatvoreni bazen u Somboru danas je zvanično počeo sezonu. Tim povodom gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i član Gradskog veća za oblast sporta, omladine, dece i zdravstva Antonija Nađ Kosanović posetili su gradski bazen, zajedno sa direktorom Sportskog centra „Soko“ Darkom Kosanovićem. Ovom prilikom najavili su novine u radu bazena.

Član Gradskog veća Antonija Nađ Kosanović, gradonačelnik Antonio Ratković i direktor Sportskog centra „Soko“ Darko Kosanović

„Pre svega mi je izuzetno drago što su sve mere ispoštovane. Ono što je veoma bitno da je razlika između rada otvorenog i zatvorenog bazena svedena na minimum i da od ove godine od prvog oktobra imamo priliku da otvorimo zatvoreni bazen“ rekao je gradonačelnik Ratković i naglasio da se nastavlja sa unapređenjem rada bazena.

„Ono što planiramo do kraja 2020. godine, zajedno sa Sportskim centrom Soko, je rekonstrukcija samog grejanja, tj prebacivanje sa dosadašnjeg energenta mazuta na gas, što je od izuzetnog značaja, kako radi uštede energije, tako i povodom zaštite životne sredine.


Ja bi se ovom prilikom zahvalio direktoru Sportskog centra Soko, jer sam svake godine kada smo dolazili uvek video nešto novo da je ovde rađeno i sada vi imate priliku da kada ste na zatvorenom bazenu da imate pogled i na otvoreni bazen i da vidite da se i u toku ove 2020. godine jako puno radilo na rekonstrukciji kako otvorenog, tako i zatvorenog bazena“ istakao je Ratković.

Direktor Sporstkog centra „Soko“ Darko Kosanović rekao je da je na zahtev građana radno vreme zatvorenog bazena izmenjeno, a da su cene ulaznica ostale iste.

„Veliko mi je zadovoljstvo da kažem da prvi put otvaramo bazen 1. oktobra, na veliku radost naših sugrađana. Radno vreme je malo drugačije, odnosno produženo za građanstvo, isto po njihovoj želji i molbi, tako da radnim danom će radno vreme bazena za građanstvo biti od 9 časova do 18.30, subotom će radno vreme biti od 9.30 do 20 časova, a nedeljom će radno vreme biti nepromenjeno, kao i prošle godine od 9 časova do 16.30.

Što se tiče cena ulaznica, cene su i dalje nepromenjene, za najveći broj naših korisnika one su 100 dinara, to su učenici osnovne i srednje škole, studenti i penzioneri, a za sve ostale ulaznica je 200 dinara.

Isto tako veoma bitno za naše najmlađe sugrađane da napomenem, da je ulaz za decu do 5 godina besplatan, objasnio je Kosanović i dodao da se uz poštovanje mera prevencije i uz dozvolu Zavoda za javno zdravlje na bazenu nastavlja sa aktivnostima kao što su proslave rođendana, besplatna sportska rekreacija za žene, inkluzivno plivanje i obuka neplivača za učenike drugih razreda.

ПретходниANKETA O ZADOVOLJSTVU GRAĐANA USLUGAMA LOKALNE SAMOUPRAVE SOMBOR
СледећиČekali smo i dočekali – Počinje nova sezona ABA lige

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.