Završni trening – Sportić

Obaveštavamo Vas da se u organizaciji Sportskog saveza grada Sombora 17.12.2018. godine sa početkom u 17:15 časova u Sokolskom domu održao zajednički – demonstrativni trening povodom završetka zimskog ciklusa Besplatne školice sporta „Sportić“ za decu od 3 do 6 godina.

Svim učesnicima treninga su podeljene diplome za učešće i uz osveženje i pice koje je donirala picerija „Sicilija“ iz Sombora dogovoren je nastavak programa u januaru 2019. godine.

Školicu vode stručna lica, koja poseduju dozvole za rad sa decom školskog i predškolskog uzrasta, profesori fiz. vaspitanja : Radovan Rašković i Predrag Mandić i da podsetimo, ovo je već sedma godina zaredom kako se sprovodi ovaj program i do sad je kroz njega prošlo, ako brojimo i podprograme „Besplatnu školicu Sportić – na bazenu“ i „Besplatnu školicu sporta – Roditelj – dete“ više od 1000 dece uzrasta od 2 do 7 godina.

Ovom prilikom se zahvaljujemo Gradskoj upravi Grada Sombora koja je prepoznala značaj ovog programa za naše najmlađe sugrađane kao i piceriji „Sicilija“ na pomoći pri realizaciji ove završne manifestacije.

ПретходниDANAS JE SVETI NIKOLA
СледећиGde je Deda Mraz

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.