Завршни тренинг – Спортић


Обавештавамо Вас да се у организацији Спортског савеза града Сомбора 17.12.2018. године са почетком у 17:15 часова у Соколском дому одржао заједнички – демонстративни тренинг поводом завршетка зимског циклуса Бесплатне школице спорта „Спортић“ за децу од 3 до 6 година.

Свим учесницима тренинга су подељене дипломе за учешће и уз освежење и пице које је донирала пицерија „Сицилија“ из Сомбора договорен је наставак програма у јануару 2019. године.

Школицу воде стручна лица, која поседују дозволе за рад са децом школског и предшколског узраста, професори физ. васпитања : Радован Рашковић и Предраг Мандић и да подсетимо, ово је већ седма година заредом како се спроводи овај програм и до сад је кроз њега прошло, ако бројимо и подпрограме „Бесплатну школицу Спортић – на базену“ и „Бесплатну школицу спорта – Родитељ – дете“ више од 1000 деце узраста од 2 до 7 година.

Овом приликом се захваљујемо Градској управи Града Сомбора која је препознала значај овог програма за наше најмлађе суграђане као и пицерији „Сицилија“ на помоћи при реализацији ове завршне манифестације.


ПретходниДАНАС ЈЕ СВЕТИ НИКОЛА
СледећиГде је Деда Мраз

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.