ZIMSKA SLUŽBA ĆE SOMBOR KOŠTATI 24 MILIONA DINARA

ЗИМСКА СЛУЖБА

Gradsko veće prihvatilo je Plan rada „Zimske službe“ za sezonu 2021/2022. godine, kao i ponude Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo“ za radove „Zimske službe“ i „Male zimske službe“ i Javnog komunalnog preduzeća „Prostor“ za radove „Male zimske službe“ u naseljenim mestima.

Gradonačelnik Sombora će sa preduzećem „Zelenilo“ potpisati ugovor o Zimskoj službi za sezonu 2021/2022. za poslove održavanja opštinskih puteva i ulica u zimskom periodu, kao i za održavanje biciklističkih i pešačkih staza u gradu, a za tu namenu grad Sombor će ovom preduzeću platiti 20.399.649,60 dinara sa uračunatim PDV-om.

Gradsko veće je Javnom komunalnnom preduzeću „Prostor“ naložilo da odredi lica za vršenje stručno-tehničkog nadzora nad izvođenjem radova na poslovima poslovima održavanja opštinskih puteva i ulica u zimskom periodu za nastupajuću sezonu.

Posao održavanja opštinskih puteva i ulica u naseljenim mestima na teritoriji Sombora u zimskom periodu je dobilo Javno komunalno preduzeće „Prostor“, a za usluge takozvane „Male zimske službe“ ovo preduzeće će iz budžeta Sombora dobiti 3.599.640,00 dinara sa uračunatim PDV-om.

Izvor: SomborNjuz

ПретходниSutra počinje prijava za dodatnih 20 evra pomoći
СледећиMIGRANTI U KOLUTU POKUŠALI DA PREVRNU AUTOBUS SA PUTNICIMA

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.